paragnost vertelt over tarotkaart wereld uit Grote Arcana

tarotkaart wereld

Tarotkaart Wereld staat voor voltooiing en het bereiken van perfectie. Leer meer over de eigenschappen, liefdesbetekenissen en omgekeerde interpretaties van deze kaart.


Geschreven door

3 minuten leestijd
tarotkaart wereld | paragnost
paragnost vertelt over de eigenschappen van tarotkaart wereld

Eigenschappen Tarotkaart wereld

De Wereld is de eenentwintigste en laatste kaart van de grote arcana in de tarot. De kaart toont een naakte vrouw die in een lauwerkrans staat en twee staven vasthoudt. Ze wordt omringd door vier figuren die de vier elementen van de aarde, lucht, vuur en water vertegenwoordigen. De Wereld symboliseert de voltooiing van een belangrijke fase in het leven en de verwezenlijking van doelen en dromen.

Eigenschappen van tarotkaart wereld | Gratis Paragnost

De Wereld is een kaart van voltooiing, succes en vervulling. De kaart vertegenwoordigt de voltooiing van een belangrijke fase in het leven en de verwezenlijking van doelen en dromen. De Wereld symboliseert de harmonie tussen innerlijke en uiterlijke werelden en de vrede die daaruit voortvloeit. De kaart kan ook wijzen op het bereiken van spirituele verlichting en het vinden van onze plaats in het universum.

paragnost praat je bij over de bijpassende horoscoop en het liefdesleven die toebehoort aan tarotkaart wereld

Horoscoop en Liefdesleven passend bij tarotkaart wereld

Horoscoop bij tarotkaart wereld

Er is geen specifieke horoscoop die direct gekoppeld is aan De Wereld. Echter, mensen geboren onder het teken van Steenbok kunnen zich aangetrokken voelen tot de energie van De Wereld. Steenbokken staan bekend om hun vastberadenheid en ambitie en zijn vaak gericht op het bereiken van succes en vervulling.

Liefdesleven met tarotkaart wereld

In liefde en relaties kan De Wereld een teken zijn van vervulling en het bereiken van onze dromen. De kaart kan wijzen op een persoon die in harmonie leeft met zichzelf en de wereld om hen heen en daardoor in staat is om liefde en geluk te vinden. De Wereld kan ook wijzen op het bereiken van een belangrijke mijlpaal in de relatie en het bereiken van een diepe verbinding en begrip.

paragnost over
betekenis omgekeerde tarotkaart

Tarotkaart wereld Omgekeerd

Wanneer De Wereld omgekeerd verschijnt, kan dit wijzen op het gevoel dat er nog iets ontbreekt of dat er nog meer te bereiken valt. Het kan ook betekenen dat er nog meer innerlijke harmonie nodig is om succes en vervulling te vinden. In plaats van te focussen op externe doelen en prestaties, kan de omgekeerde Wereld ons aansporen om te werken aan onze innerlijke wereld en te streven naar spirituele verlichting. Het kan ook wijzen op de behoefte om oude patronen los te laten en ons open te stellen voor nieuwe mogelijkheden en avonturen.

tarotkaart wereld omgekeerd | paragnost