paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Tijgeroog

Kracht Steen Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende krachtsteen die moed en zelfvertrouwen bevordert en helpt bij het manifesteren van doelen.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Tijgeroog | Gratis Paragnost Kracht Steen Tijgeroog | Gratis Paragnost

Kracht Steen Tijgeroog

tijgeroog

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Tijgeroog | Gratis Paragnost
Tijgeroog verkregen uit de gronden van Australie | GratisParagnost Tijgeroog verkregen uit de gronden van Birma | GratisParagnost Tijgeroog verkregen uit de gronden van India | GratisParagnost Tijgeroog verkregen uit de gronden van Namibie | GratisParagnost Tijgeroog verkregen uit de gronden van Zuid-afrika | GratisParagnost
Australië is een belangrijke bron van krachtstenen, met een rijke aanvoer van opalen, saffieren en diamanten. De winning van krachtstenen is een belangrijke sector in de economie van het land, en biedt werkgelegenheid voor vele mijnwerkers. Australië heeft ook een unieke collectie krachtstenen, zoals de Kracht Steen Tijgeroog, die gewaardeerd worden in de hele wereld.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

India is een van de grootste producenten van krachtstenen ter wereld. Veel van deze krachtstenen komen uit de mijnen van Rajasthan en Karnataka. De krachtstenen uit India hebben verschillende kleuren, zoals blauw, groen, rood en paars.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/gio/domains/gratishelderziende.nl/public_html/include/stenen/eigenschappen_steen.php on line 76

Zuid-Afrika is een land dat rijk is aan krachtsteen, waaronder enkele van s werelds grootste en meest waardevolle. Met de winning van krachtstenen zoals Kracht Steen Tijgeroog, speelt de mijnbouw een belangrijke rol in de economie van Zuid-Afrika en draagt het bij aan de ontwikkeling van de regio. Bovendien is het een belangrijke bron van export voor het land. Dankzij de aanwezigheid van deze krachtstenen heeft Zuid-Afrika zich ontwikkeld tot een toonaangevende producent op het wereldtoneel.

Eigenschappen van edelsteen Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende krachtsteen die bekend staat om zijn krachtige energieën. Het kan ons helpen bij het versterken van onze moed, wilskracht en zelfvertrouwen, en ons helpen bij het overwinnen van angst en twijfel. Tijgeroog kan ons ook helpen bij het verbeteren van onze concentratie en focus, en ons helpen bij het nemen van beslissingen. Het kan ons helpen bij het vinden van evenwicht tussen onze emotionele en intellectuele energieën en ons helpen bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en stabiliteit.
Tijgeroog is een variant van kwarts en heeft een geelbruine kleur met strepen van roodbruin en zwart. Het wordt gevormd door de aanwezigheid van vezels van asbest in kwarts, waardoor het een uniek uiterlijk krijgt. Tijgeroog heeft een hardheid van 7 op de schaal van Mohs.
Tijgeroog wordt geassocieerd met het zonnevlechtchakra (derde chakra). Dit chakra heeft invloed op onze wilskracht, zelfvertrouwen en persoonlijke kracht. Tijgeroog kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van dit chakra en ons helpen bij het versterken van onze innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Het kan ons ook helpen bij het overwinnen van angst en twijfel en ons helpen bij het nemen van beslissingen die ons leven ten goede zullen komen.
tentoon Kracht Steen Tijgeroog | Gratis Paragnost Kracht Steen Tijgeroog | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen