paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Tanzaniet

Kracht Steen Tanzaniet

Tanzaniet is een krachtsteen van transformatie en spiritualiteit die het derde oog activeert en intuïtie versterkt.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Tanzaniet | Gratis Paragnost Kracht Steen Tanzaniet | Gratis Paragnost

Kracht Steen Tanzaniet

tanzaniet

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Tanzaniet | Gratis Paragnost
Tanzaniet verkregen uit de gronden van Tanzania | GratisParagnost
Tanzania is een land dat bekend staat om zijn vele krachtstenen, zoals tanzaniet, amethist en granaat, die allemaal unieke en prachtige eigenschappen hebben. krachtstenen uit Tanzania zijn populair bij verzamelaars en sieradenontwerpers over de hele wereld vanwege hun schoonheid en zeldzaamheid. Door hun afkomst uit de rijke grond van Tanzania, staan deze krachtstenen ook bekend om hun helende en spirituele eigenschappen.

Eigenschappen van edelsteen Tanzaniet

Tanzaniet is een prachtige blauw-paarse Krachtsteen die bekend staat om zijn hoge vibratie en helende krachten. Het wordt vaak gebruikt voor spirituele doeleinden vanwege de verbinding met het derde oog en kruinchakra. Tanzaniet kan ons helpen bij het ontwikkelen van onze intuïtie en ons spirituele bewustzijn vergroten. Het kan ons ook helpen bij het loslaten van negatieve emoties en ons helpen bij het bevorderen van een gevoel van vrede en welzijn.
Tanzaniet is een calcium-aluminium-silicaat mineraal dat deel uitmaakt van de zoisiet-groep. Het is een zeldzame Krachtsteen die alleen wordt gevonden in de Merelani-heuvels in Tanzania. Tanzaniet varieert in kleur van blauw tot paars en heeft een hardheid van 6-7 op de schaal van Mohs.
Tanzaniet wordt geassocieerd met het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oogchakra heeft invloed op onze intuïtie, perceptie en spirituele waarneming. Het kruinchakra is verbonden met onze hogere zelf en ons spirituele bewustzijn. Tanzaniet kan ons helpen bij het openen en in balans brengen van deze chakra's, waardoor we ons spirituele bewustzijn kunnen vergroten en ons vermogen om te communiceren met ons hogere zelf en het goddelijke kunnen versterken.
tentoon Kracht Steen Tanzaniet | Gratis Paragnost Kracht Steen Tanzaniet | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen