paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Obsidiaan Mahonie

Kracht Steen Obsidiaan Mahonie

Obsidiaan Mahonie is een krachtige aardende steen die helpt bij het verminderen van negatieve energie. Het heeft een diepbruine kleur.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis Paragnost Kracht Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis Paragnost

Kracht Steen Obsidiaan Mahonie

obsidiaanmahonie

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis Paragnost
Obsidiaan Mahonie verkregen uit de gronden van Mexico | GratisParagnost Obsidiaan Mahonie verkregen uit de gronden van Turkije | GratisParagnost Obsidiaan Mahonie verkregen uit de gronden van Verenigde staten | GratisParagnost
Mexico is een rijke bron van krachtstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende krachtstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Turkije is de thuisbasis van vele prachtige krachtstenen die worden gewonnen uit de aardkorst. De Turkse krachtsteenindustrie bloeit en produceert een breed scala aan krachtstenen, van robijn en saffier tot toermalijn en granaat. De meeste van deze stenen worden gewonnen in de bergachtige regio's van het land, waar de grond rijk is aan mineralen en andere natuurlijke hulpbronnen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van krachtstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende krachtstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan krachtstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Obsidiaan Mahonie

Obsidiaan mahonie is een krachtige krachtsteen die bekend staat om zijn beschermende werking. Het kan ons helpen bij het afweren van negatieve energieën en entiteiten en het bevorderen van een geestelijke balans. Het kan ons ook helpen bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van positieve gevoelens zoals moed en vastberadenheid. Obsidiaan mahonie kan ons helpen bij het verbeteren van ons zelfvertrouwen en zelfrespect en ons helpen bij het vinden van innerlijke kracht en stabiliteit.
Obsidiaan mahonie is een vulkanisch glas dat is gevormd door de snelle afkoeling van lava. Het bevat voornamelijk siliciumdioxide en kleine hoeveelheden magnesium, ijzer en andere mineralen. Obsidiaan mahonie heeft een hardheid van 5-5,5 op de schaal van Mohs en is meestal donkerbruin tot zwart van kleur, met soms lichte of rode vlekken.
Obsidiaan mahonie wordt geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en het heiligbeenchakra (tweede chakra). Het basischakra heeft invloed op onze fysieke kracht en stabiliteit, terwijl het heiligbeenchakra ons verbindt met onze emoties en creativiteit. Obsidiaan mahonie kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het vergroten van ons gevoel van veiligheid en stabiliteit, en ons helpen bij het bevorderen van ons vermogen om te creëren en ons emotioneel te uiten. Het kan ons ook helpen bij het vinden van onze innerlijke kracht en ons helpen bij het overwinnen van angsten en twijfels.
tentoon Kracht Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis Paragnost Kracht Steen Obsidiaan Mahonie | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen