paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Lapis Lazuli

Kracht Steen Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is een diepblauwe krachtsteen met gouden vlekken. Het staat bekend om zijn kalmerende effect en helpt bij communicatie en zelfexpressie.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Lapis Lazuli | Gratis Paragnost Kracht Steen Lapis Lazuli | Gratis Paragnost

Kracht Steen Lapis Lazuli

lapislazuli

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Lapis Lazuli | Gratis Paragnost
Lapis Lazuli verkregen uit de gronden van Afghanistan | GratisParagnost Lapis Lazuli verkregen uit de gronden van Chili | GratisParagnost Lapis Lazuli verkregen uit de gronden van Rusland | GratisParagnost Lapis Lazuli verkregen uit de gronden van Verenigde staten | GratisParagnost
Afghanistan heeft een rijke bodemschat aan krachtstenen, waaronder smaragden, saffieren en zo ook Kracht Steen Lapis Lazuli, die wereldwijd gewaardeerd worden vanwege hun kwaliteit en kleur. Hoewel de winning van deze krachtstenen een belangrijke economische sector is en kan bijdragen aan de wederopbouw van het land, is het geen gemakkelijke taak vanwege politieke onrust en moeilijke omstandigheden voor de mijnwerkers.

Chili is een belangrijk land voor de productie van krachtstenen en halfkrachtstenen, zoals agaat, amethist en Kracht Steen Lapis Lazuli. De mijnen in Chili zijn een bron van prachtige stenen met verschillende kleuren en patronen. Veel van deze krachtstenen worden gebruikt voor sieraden en als decoratieve stukken.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige krachtstenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze krachtstenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van krachtstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende krachtstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan krachtstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Eigenschappen van edelsteen Lapis Lazuli

Lapis lazuli is een prachtige blauwe krachtsteen die bekend staat om zijn helende krachten en spirituele eigenschappen. Het is een krachtsteen die ons kan helpen bij het vinden van onze innerlijke waarheid en ons spirituele bewustzijn kan vergroten. Lapis lazuli kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst, en kan ons helpen bij het bevorderen van rust en ontspanning. Het kan ons ook helpen bij het versterken van onze intuïtie en ons gevoel van helderheid en focus. Lapis lazuli wordt ook geassocieerd met het keelchakra (vijfde chakra) en kan ons helpen bij het uiten van onszelf op een effectieve manier.
Lapis lazuli is een combinatie van verschillende mineralen, waaronder lazuriet, pyriet en calciet. Het heeft een hardheid van 5-6 op de schaal van Mohs en wordt vaak gevonden in Afrika, Chili en Afghanistan. Lapis lazuli wordt al eeuwenlang gebruikt als Krachtsteen en werd in het oude Egypte zelfs gebruikt voor decoratieve doeleinden.
Lapis lazuli wordt geassocieerd met het keelchakra (vijfde chakra), dat ons vermogen beïnvloedt om onszelf uit te drukken en onze waarheid te spreken. Het kan ons helpen bij het openen en in evenwicht brengen van dit chakra, waardoor we ons beter kunnen uiten en ons gevoel van innerlijke waarheid kunnen versterken. Lapis lazuli kan ook helpen bij het in evenwicht brengen van andere chakra's, zoals het derde oogchakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra), die ons spirituele bewustzijn beïnvloeden.
tentoon Kracht Steen Lapis Lazuli | Gratis Paragnost Kracht Steen Lapis Lazuli | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen