paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Girasol

Kracht Steen Girasol

Girasol is een melkachtige krachtsteen die wordt gebruikt om emoties te kalmeren, intuïtie te vergroten en communicatie te bevorderen.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Girasol | Gratis Paragnost Kracht Steen Girasol | Gratis Paragnost

Kracht Steen Girasol

girasol

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Girasol | Gratis Paragnost
Girasol verkregen uit de gronden van Zuid-amerika | GratisParagnost Girasol verkregen uit de gronden van Mexico | GratisParagnost Girasol verkregen uit de gronden van Australie | GratisParagnost Girasol verkregen uit de gronden van Madagaskar | GratisParagnost
Zuid-Amerika is de thuisbasis van vele prachtige krachtstenen, waaronder de beroemde Braziliaanse smaragden en amethisten. De grond in Zuid-Amerika is rijk aan mineralen en krachtstenen zoals topaas, aquamarijn en citrien. Deze krachtstenen worden gewonnen in verschillende landen, waaronder Brazilië, Colombia, Peru en Argentinië.

Mexico is een rijke bron van krachtstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende krachtstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Australië is een belangrijke bron van krachtstenen, met een rijke aanvoer van opalen, saffieren en diamanten. De winning van krachtstenen is een belangrijke sector in de economie van het land, en biedt werkgelegenheid voor vele mijnwerkers. Australië heeft ook een unieke collectie krachtstenen, zoals de Kracht Steen Girasol, die gewaardeerd worden in de hele wereld.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van krachtstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van krachtstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de krachtstenen een unieke charme hebben. Veel van de krachtstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Eigenschappen van edelsteen Girasol

Girasol, ook wel bekend als de Maansteen vanwege zijn zachte glans en kleur, wordt vaak geassocieerd met intuïtie, gevoeligheid en helderziendheid. Het wordt gezegd dat girasol ons kan helpen bij het openen van ons derde oog chakra en het versterken van onze verbinding met het universum en het hogere zelf. Het kan ons ook helpen bij het vergroten van onze emotionele intelligentie en ons vermogen om te communiceren op een dieper niveau. Girasol kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst, en bij het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en kalmte.
Girasol is een variëteit van kwarts en heeft een chemische samenstelling van SiO2. Het heeft een hardheid van 7 op de schaal van Mohs en wordt vaak gevonden in sedimentaire en metamorfe gesteenten. Girasol ontleent zijn unieke uitstraling aan de aanwezigheid van microscopische insluitsels van aluminium en fosfor.
Girasol wordt geassocieerd met het derde oog chakra (zesde chakra). Het derde oog chakra heeft invloed op onze intuïtie, geestelijke helderheid en verbinding met het hogere zelf. Girasol kan ons helpen bij het openen en in evenwicht brengen van ons derde oog chakra, en bij het vergroten van ons vermogen om ons hogere zelf te begrijpen en te integreren in ons dagelijks leven. Het kan ons ook helpen bij het vergroten van ons bewustzijn en onze gevoeligheid voor subtiele energieën en vibraties.
tentoon Kracht Steen Girasol | Gratis Paragnost Kracht Steen Girasol | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen