paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Citrien

Kracht Steen Citrien

Citrien is een gele krachtsteen die wordt gebruikt om overvloed en geluk aan te trekken, energie te verhogen en het zelfvertrouwen te vergroten.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Citrien | Gratis Paragnost Kracht Steen Citrien | Gratis Paragnost

Kracht Steen Citrien

citrien

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Citrien | Gratis Paragnost
Citrien verkregen uit de gronden van Brazilie | GratisParagnost Citrien verkregen uit de gronden van Madagaskar | GratisParagnost Citrien verkregen uit de gronden van Spanje | GratisParagnost Citrien verkregen uit de gronden van Rusland | GratisParagnost
Brazilië staat bekend om zijn rijke en diverse aanbod van krachtstenen, waaronder Kracht Steen Citrien, amethist, citrien en smaragd. Veel van deze krachtstenen worden gewonnen in de regio Minas Gerais, die bekend staat om zijn rijke grond en historische mijnen. De winning van krachtstenen is een belangrijke economische sector voor Brazilië en draagt bij aan de wereldeconomie.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van krachtstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van krachtstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de krachtstenen een unieke charme hebben. Veel van de krachtstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Spanje staat bekend om zijn prachtige krachtstenen, die vaak worden gebruikt in sieraden en decoraties. In de grond van Spanje zijn er vele soorten krachtstenen te vinden, waaronder amethist, peridot en citrien. Het winnen van krachtstenen in Spanje is een belangrijke economische activiteit en draagt bij aan de lokale gemeenschappen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige krachtstenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze krachtstenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Eigenschappen van edelsteen Citrien

Citrien is een krachtsteen van vreugde, overvloed en positieve energie. Het staat bekend om zijn vermogen om ons te helpen bij het manifesteren van onze doelen en dromen, en het bevorderen van succes en welvaart. Citrien kan ons helpen bij het versterken van ons zelfvertrouwen en onze moed, en bij het verminderen van angst en depressie. Het is ook een krachtige reiniger en transformator van negatieve energieën, en kan ons helpen bij het bevorderen van een positieve en optimistische kijk op het leven.
Citrien is een variant van kwarts met een chemische formule van SiO2 en een hardheid van 7 op de schaal van Mohs. Het heeft zijn kenmerkende gele tot oranjebruine kleur te danken aan de aanwezigheid van ijzer in het kristalrooster. Citrien wordt vaak gevonden in geoden, kristalclusters en als individuele kristallen.
Citrien wordt geassocieerd met het zonnevlechtchakra (derde chakra) en het sacraal chakra (tweede chakra). Het zonnevlechtchakra is verbonden met ons gevoel van eigenwaarde, onze wilskracht en ons vermogen om actie te ondernemen. Het sacraal chakra heeft invloed op onze creativiteit en passie. Citrien kan helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en het bevorderen van een gevoel van innerlijke kracht en positieve energie. Het kan ons helpen bij het bevorderen van creativiteit, passie en zelfexpressie, en kan ons helpen bij het nemen van actie om onze doelen te bereiken.
tentoon Kracht Steen Citrien | Gratis Paragnost Kracht Steen Citrien | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen