paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Charoiet

Kracht Steen Charoiet

Charoiet is een paarse krachtsteen die wordt gebruikt om spirituele groei en transformatie te bevorderen.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Charoiet | Gratis Paragnost Kracht Steen Charoiet | Gratis Paragnost

Kracht Steen Charoiet

charoiet

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Charoiet | Gratis Paragnost
Charoiet verkregen uit de gronden van Rusland | GratisParagnost
Rusland is de thuisbasis van vele prachtige krachtstenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze krachtstenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Eigenschappen van edelsteen Charoiet

Charoiet staat bekend om zijn krachtige beschermende en zuiverende krachten. Het is een krachtsteen die ons kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en bij het loslaten van beperkende overtuigingen en patronen. Charoiet kan ons helpen bij het bevorderen van innerlijke transformatie en groei, en kan ons helpen bij het ontwikkelen van ons spirituele potentieel. Het is ook een krachtsteen die ons kan helpen bij het verlichten van stress en spanning, en bij het bevorderen van innerlijke rust en kalmte.
Charoiet is een zeldzaam mineraal dat voornamelijk voorkomt in de regio rondom de rivier de Chara in Rusland. Het is een complex mineraal met een chemische formule van K(Ca,Na)2Si4O10(OH,F)·H2O en een hardheid van 5-6 op de schaal van Mohs. Charoiet heeft zijn kenmerkende paarse kleur te danken aan de aanwezigheid van mangaan, ijzer en aluminium.
Charoiet wordt geassocieerd met het derde oog chakra (zesde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het derde oog chakra heeft invloed op onze intuïtie, verbeeldingskracht en spirituele waarneming, terwijl het kruinchakra verbonden is met ons hogere bewustzijn en ons vermogen om ons te verbinden met het goddelijke. Charoiet kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en bij het bevorderen van spirituele groei en bewustzijn. Het kan ons ook helpen bij het ontwikkelen van onze intuïtie en ons gevoel van spirituele verbinding en het loslaten van beperkende overtuigingen en patronen die ons tegenhouden.
tentoon Kracht Steen Charoiet | Gratis Paragnost Kracht Steen Charoiet | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen