paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Celestiet

Kracht Steen Celestiet

Hemelsblauwe celestiet is een kalmerende krachtsteen die bekend staat om zijn verbinding met de engelenwereld en communicatievaardigheden.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Celestiet | Gratis Paragnost Kracht Steen Celestiet | Gratis Paragnost

Kracht Steen Celestiet

celestiet

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Celestiet | Gratis Paragnost
Celestiet verkregen uit de gronden van Oost-afrika | GratisParagnost Celestiet verkregen uit de gronden van Mexico | GratisParagnost Celestiet verkregen uit de gronden van Verenigde staten | GratisParagnost Celestiet verkregen uit de gronden van Madagaskar | GratisParagnost
Oost Afrika is een rijke bron van krachtstenen, zoals tanzaniet, granaat en saffier. Veel van deze krachtstenen worden gewonnen in landen zoals Tanzania, Kenia en Mozambique. De krachtstenen uit Oost Afrika staan bekend om hun levendige kleuren en unieke patronen, en worden gewaardeerd over de hele wereld.

Mexico is een rijke bron van krachtstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende krachtstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

De Verenigde Staten zijn een van de meest gevarieerde en rijke bronnen van krachtstenen ter wereld. De staat Arizona is bijvoorbeeld de thuisbasis van verschillende krachtstenen, waaronder turkoois en amethist. De staat Californië heeft ook een overvloed aan krachtstenen, zoals beryl, kunziet en toermalijn.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van krachtstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van krachtstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de krachtstenen een unieke charme hebben. Veel van de krachtstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Eigenschappen van edelsteen Celestiet

Celestiet staat bekend om zijn kalmerende en harmoniserende krachten. Het is een krachtsteen die ons kan helpen bij het verminderen van angst en stress, en bij het bevorderen van innerlijke rust en kalmte. Celestiet kan ook helpen bij het versterken van onze intuïtie en spirituele verbinding, en kan ons helpen bij het verkennen van onze innerlijke wereld.
Celestiet is een strontiumsulfaat-mineraal met een chemische formule van SrSO4 en een hardheid van 3-3,5 op de schaal van Mohs. Het heeft zijn kenmerkende blauwe tot witte kleur te danken aan de aanwezigheid van strontium. Celestiet wordt vaak gevonden in sedimentaire gesteenten en als onderdeel van gipsformaties.
Celestiet wordt geassocieerd met het keelchakra (vijfde chakra) en het kruinchakra (zevende chakra). Het keelchakra heeft invloed op onze communicatie en expressie, terwijl het kruinchakra verbonden is met ons hogere bewustzijn en onze spirituele verbinding. Celestiet kan helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en het bevorderen van een gevoel van innerlijke harmonie en spirituele verbinding. Het kan ons helpen bij het uiten van onze gedachten en gevoelens op een heldere en effectieve manier, en kan ons helpen bij het verkrijgen van inzicht en begrip in onze spirituele reis. Celestiet kan ook helpen bij het versterken van onze intuïtie en ons gevoel van spirituele verbinding.
tentoon Kracht Steen Celestiet | Gratis Paragnost Kracht Steen Celestiet | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen