paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Boomagaat

Kracht Steen Boomagaat

Boomagaat is een aardende krachtsteen die groei, stabiliteit en bescherming brengt. Gebruikt voor aarding en zelfreflectie.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Boomagaat | Gratis Paragnost Kracht Steen Boomagaat | Gratis Paragnost

Kracht Steen Boomagaat

boomagaat

Krachtsteen Boomaagaat is een unieke en zeldzame krachtsteen die vele voordelen en eigenschappen bevat. Het is een combinatie van agaat en andere mineralen, waaronder chalcedoon en hematiet, en heeft daardoor een unieke uitstraling en energie. Boomaagaat komt oorspronkelijk uit Afrika en is bekend om zijn krachtige helende en genezende eigenschappen.

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Boomagaat | Gratis Paragnost
Boomagaat verkregen uit de gronden van Afrika | GratisParagnost
Afrika is een continent dat bekend staat om zijn rijke bodemschat, met grote hoeveelheden mineralen, krachtstenen en andere waardevolle grondstoffen die overal ter wereld worden gewaardeerd. Hierbij behoort natuurlijk ook de Kracht Steen Boomagaat. Deze natuurlijke hulpbronnen spelen een belangrijke rol in de economieën van veel Afrikaanse landen, die vaak afhankelijk zijn van de winning en export ervan voor hun economische ontwikkeling. Het is dan ook geen verrassing dat Afrika een van de meest minerale-rijkste continenten ter wereld is en dat de winning van deze grondstoffen een belangrijk onderdeel vormt van de economische activiteit in de regio.

Eigenschappen van edelsteen Boomagaat

Boomagaat wordt geassocieerd met aarding, stabiliteit en innerlijke rust. Het wordt vaak gebruikt om een gevoel van verbondenheid met de natuur en de aarde te bevorderen, wat kan helpen bij het verminderen van stress en het creëren van een gevoel van kalmte en evenwicht.
Boomagaat is een variëteit van chalcedoon, een microkristallijne vorm van kwarts, met de chemische formule SiO2 (siliciumdioxide). Het wordt gekenmerkt door zijn groene kleur met witte, boomachtige insluitsels, die het gevolg zijn van de aanwezigheid van andere mineralen zoals mangaan en ijzer.
Boomaagaat is een krachtsteen die vooral de basis- en sacraalchakra beïnvloedt. Het versterkt het vermogen om te verbinden met de aarde en tegelijkertijd je innerlijke kracht te vergroten. Het sacraalchakra wordt geactiveerd door de steen, waardoor je meer vertrouwen in jezelf en in het leven krijgt.
tentoon Kracht Steen Boomagaat | Gratis Paragnost Kracht Steen Boomagaat | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen