paragnost deelt de kracht van de Kracht Steen Angeliet

Kracht Steen Angeliet

Angeliet is een prachtige lichtblauwe krachtsteen die vrede en sereniteit brengt. Gebruikt voor communicatie, bescherming en spirituele groei.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon Kracht Steen Angeliet | Gratis Paragnost Kracht Steen Angeliet | Gratis Paragnost

Kracht Steen Angeliet

angeliet

Krachtsteen Angeliet is een unieke en krachtige krachtsteen die gelinkt wordt aan het verhogen van bewustzijn en spirituele groei. Het wordt ook beschouwd als een krachtsteen van verlossing en bevrijding, en wordt vaak gebruikt om emotionele en spirituele blokkades op te lossen.

Wereldkaart herkomst Kracht Steen Angeliet | Gratis Paragnost
Angeliet verkregen uit de gronden van Mexico | GratisParagnost Angeliet verkregen uit de gronden van Rusland | GratisParagnost Angeliet verkregen uit de gronden van Peru | GratisParagnost Angeliet verkregen uit de gronden van Madagaskar | GratisParagnost
Mexico is een rijke bron van krachtstenen, waarbij sommige van de beste ter wereld vandaan komen. De meest voorkomende krachtstenen die in Mexico worden gevonden zijn agaat, turkoois, obsidiaan, en vuuragaat. Deze stenen worden vaak gebruikt voor hun beschermende eigenschappen en om emotionele stabiliteit te bevorderen.

Rusland is de thuisbasis van vele prachtige krachtstenen, zoals amethist, smaragd en robijn. Deze krachtstenen worden al eeuwenlang in Rusland gewonnen en hebben een rijke geschiedenis. De mijnbouwactiviteiten in Rusland zijn voornamelijk geconcentreerd in de Oeral en Siberië.

Peru staat bekend om zijn prachtige krachtstenen die worden gevonden in de Andes-bergen. De grond bevat een overvloed aan mineralen, waardoor het een ideale locatie is voor het winnen van krachtstenen. Veel van deze stenen worden gebruikt voor hun helende en spirituele eigenschappen.

Madagaskar is een van de rijkste bronnen van krachtstenen ter wereld, waaronder saffieren, robijnen, granaat en apatiet. De winning van krachtstenen in Madagaskar is vaak kleinschalig en gebeurt met de hand, waardoor de krachtstenen een unieke charme hebben. Veel van de krachtstenen uit Madagaskar worden gebruikt in sieraden vanwege hun mooie kleuren en spirituele betekenissen.

Eigenschappen van edelsteen Angeliet

Angeliet wordt geassocieerd met de verhoogde communicatie met engelen en geascendeerde meesters, en wordt beschouwd als een krachtige krachtsteen voor spirituele groei en ontwikkeling. Het wordt ook beschouwd als een krachtsteen van verlossing, die emotionele blokkades en beperkingen kan opheffen en helpt bij het vinden van innerlijke vrede en verzoening. Angeliet bevordert ook liefde, licht en vrede, en ondersteunt in het manifesteren van dromen en doelen.
Angeliet is een soort Anhydriet en is een calcium- en natriumzout van sulfaat. Het is ontstaan ​​uit verstoven en samengeperste laagjes van versteend algen en zeepleisteren.
Angeliet wordt beschouwd als een krachtige krachtsteen voor het hartchakra en het derde oogchakra. Het helpt bij het uitlijnen van deze chakra's en verhoogt het bewustzijn en de intuïtie. Het hartchakra wordt ook versterkt, wat resulteert in verhoogde liefde, compassie en begrip voor anderen.
tentoon Kracht Steen Angeliet | Gratis Paragnost Kracht Steen Angeliet | Gratis Paragnost
paragnost met Kracht Stenen

Kijk ook eens naar andere Kracht Stenen